BTC Riva Sport EURO4

€14991349

BTC Riva Sport Euro 4
Zoek je een goedkope en sportieve retro scooter met een prachtig Italiaans design? Dan moet je de BTC Riva Sport kopen! Bovendien rijdt deze scooter heerlijk, is het zitcomfort erg goed, en is het brandstofverbruik lekker laag. Verkrijgbaar in 25km en 45km, en in 4 kleuren.

Riva I Sport
De Riva I Sport heeft een prachtig Italiaans retro design met een sportief karakter. De sportieve elementen vind je terug in de multispaak velgen, de rechthoekige koplamp, de belijning, een led achterlicht, dubbele achter schokbreker set , usb aansluiting en de beschikbare kleuren. Een ding staat vast, en dat is dat je met deze scooter alle aandacht trekt.
Het rijgedrag van de BTC Riva Sport is erg goed. De scooter laat zich eenvoudig besturen, en voelt zich ook in smalle straatjes goed thuis. Het voorwiel is voorzien van een remschijf waardoor je de Riva I Sport snel weer tot stilstand brengt. Van een oneffen wegdek ondervind je weinig hinder, want de schokbrekers doen uitstekend hun werk. Het zitcomfort is ook verbeterd ten opzichte van zijn voorganger (Riva I). Het zadel is namelijk van een steviger materiaal gemaakt, en dat biedt meer steun.
Je mag de BTC Riva I Sport zeker een zuinige scooter noemen. Het verbruik ligt namelijk rond de 1 op 40. Met een volle tank van 4,5 liter, kun je ongeveer 180 kilometer rijden. Bovendien is het motorblok voorzien van een elektronische ontsteking, een kickstarter, een elektrische start, en voldoet hij aan de nieuwste Euro 4 richtlijnen.

Leverbaar in 7 kleuren: Mat Jeansblauw – Mat Blauw – Mat Grijs – Titanium kleur – Rood – Zwart – Donker Blauw Metallic

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.