BTC Riva Luxury EURO4

€16991525

BTC Riva Luxury Euro4
De BTC Riva Luxury is een prachtige zeer luxe uitgeruste scooter die van alle gemakken is voorzien.

Een completere scooter voor dit geld ga je zeker niet vinden. Als je alle extra’s bij een soortgelijke scooter bij elkaar optelt, ben je bij deze scooter vele honderden euro’s goedkoper uit. De extra opties die bij dit model standaard zijn, is een usb aansluiting, een sportief windscherm voorop, een achter klapdrager, een val beugelset rondom, white wall banden, een luxe duo zadel, en aluminium voetplaten set.
Het dashboard kent ook een rijke uitrusting. Naast een snelheidsmeter en brandstofmeter, is er ook een accumeter en digitaal klokje aanwezig.
Heel veel extra’s dus!

De BTC Riva Luxury heeft een motorblok welke aan de nieuwste Euro 4 norm voldoet. Dat betekent dat de uitlaatgassen een stuk schoner zijn geworden, en dat je in iedere milieuzone mag rijden. Verder is het motorblok voorzien van een elektronische ontsteking, een kickstarter, en een elektrische start. Wat de brandstof betreft kun je gewoon loodvrije benzine tanken, net als een auto

Leverbaar in 3 kleuren: Mat Jeansblauw – Mat Goud en nu ook in het Nardo Grijs.
( Goede foto’s volgen nog van de Nardo Grey luxury maar deze scooter word uiteraard met dezelfde accessoires als de andere luxury modellen geleverd ).

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.