Home/Een tweedehands scooter kopen in regio Houten

Scooter Factory is dé scooterzaak waar u moet zijn als u een tweedehands scooter wilt kopen in de omgeving van Houten. In onze showroom in ’t Goy vindt u namelijk diverse fraaie modellen die u ongetwijfeld aanspreken. Al deze scooters zijn in uitstekende conditie, zodat u zeker weet dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Ontdek dus gerust welke gebruikte scooters u zoal kunt kopen bij ons en zoek uw favoriete scooter uit!

Filter
Sort By
Merken
€1149

Een super mooie en nette scooter.
Deze scooter is van bouwjaar 06-2016 en heeft maar 1 eigenaar gehad. Tevens is deze scooter altijd bij ons in onderhoud geweest dus we kunnen u met 100% zekerheid zeggen dat deze scooter nog nooit schade heeft gehad.
De scooter heeft een hoog helder windscherm en een chrome achterdrager erop zitten wat heel functioneel is.
De scooter heeft een 4-takt motorblok wat lekker zuinig is en beschikt over een zij en midden standaard.
Uiteraard word de scooter geleverd met een grote servicebeurt en 3 maanden volledige garantie.

€1299

Mooie en nette elektrische scooter met maar  5500 km gereden en van bouwjaar 08-2015.
Deze scooter heeft maar 1 eigenaar gehad en is geheel in nieuwstaat.
Het is een degelijk elektrische scooter , zeer geschikt voor dagelijks gebruik door zijn goede reikwijdte en lage gewicht .

De Covecs GO s 1.3 ! is een sportieve elektrische scooter van hoge kwaliteit die gemaakt word in Europa en kan concurreren met de populaire 50cc benzine scooters. Hij combineert lage verbruikskosten, weinig geluid en zero luchtverontreiniging met een sportief rijgedrag, snelle acceleratie, degelijke remmen en ruime actieradius. De Europees geproduceerde GO!S1.3 maakt gebruik van een lichte en compacte lithium batterij. Hierdoor weegt de S1.3 slechts 100kg.

De S1.3 wordt aangedreven door een geavanceerde borstelloze hoog rendement elektromotor en heeft een onderhoudsarme riemaandrijving. Deze combinatie zorgt ervoor dat de GOVECS elektrische scooter vrijwel geen geluid produceert. Door gebruik te maken van de ”economy” schakelaar kunt je kiezen voor een grotere actieradius, of voor sneller accelereren.

Het frame is exclusief ontworpen voor de S serie. Doordat het zwaartepunt extreem laag ligt en de elektromotor voor het achterwiel is geplaatst, heeft de ”S” een grote wendbaarheid en een geweldige wegligging. De uitgebreide digitale display op het dashboard informeert je over snelheid, accuspanning en andere actuele informatie. De scooter heeft een grote opberg ruimte onder het zadel wat zeer uniek is voor een elektrische scooter.

Opladen kan bij ieder standaard stopcontact met de ingebouwde lader. Al na een uur beschikt de accu over 80% van zijn capaciteit. De accu is getest en super goed bevonden. De actieradius van de 25 km/u uitvoering is 50-70 km als de scooter nieuw is en bij deze 2e hands scooter zou het ongeveer 30 – 50 km zijn.

Nieuw kost dit type scooter inclusief rijklaar / kenteken € 4400,- en nu maar € 1299,-
De prijs is inclusief een grote service / afleverbeurt en 3 maanden volledige garantie.

€3595 €1699
Sale

Een super mooie demo Ebretti 518 100% elektrische scooter.
De scooter heeft maar 125 km gereden en alle papieren en gegevens zitten erbij.
Deze scooter is zeer geschikt voor met z’n tweeën te toeren of voor woon – werk verkeer en de kosten zijn 100 km rijden voor maar € 1.50 aan stroom dus een goedkoper vervoersmiddel bestaat er niet.
Op deze snor scooter kunt u heerlijk toeren zonder helmplicht.
De scooter is echt in nieuwstaat en uitgevoerd met een hoog a-kwaliteit windscherm.
Tevens word deze scooter u aangeboden met een nieuwe lithium 48 volt – 20 ampère accu en met speciale lithium snel lader waarmee u kwa afstand makkelijk 40 á 50 km kan rijden. Omdat er een nieuwe lithium accu inkomt kunt u ook kiezen uit een zwaardere accu van 48 volt – 30 amperé lithium maar dan komt er € 195,- bij en zal het bereik ongeveer een 60 á 75 km zijn.

Nieuw kost dit type scooter inclusief rijklaar / kenteken en hoog windscherm u € 3595,- maar nu mag de scooter weg voor een speciale prijs van € 1699,-.
De prijs is inclusief een afleverbeurt en 3 maanden volledige garantie.

Technische gegevens:

Zitplaatsen 2
Lengte x breedte x hoogte 1740 x 880 x 1130 mm
Wielbasis 1340 mm
Motor Borstelloze naafmotor
€1495

Een zeer nette Honda 150cc motorscooter met injectie.
De motorscooter verkeerd echt in nieuwstaat en heeft maar 1390 km gereden en is van de 1e eigenaar.
Het bouwjaar van de scooter is 04-2008 en altijd voor alles bij de dealer onderhouden waarvan alle boekjes erbij zitten. Tevens zit erbij een remschijfslot met koord + gereedschap setje + regenhoes + accu druppellader die al ingebouwd is.
Zoekt u een betrouwbare vervoersmiddel voor weinig geld dan is dit het voertuig wat zeker voldoet aan uw wensen.

Tevens zit bij de prijs in de tenaamstelling van de motorscooter + afleverbeurt.

Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een mooie en nette 2e hands scooter of een op knappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.

Een mooie en zeer nette 2e hands snor brommer ( geen helmplicht ) van het wereldmerk Tomos.
Deze brommer is lekker compact en licht waardoor die zeer geliefd is.
Deze Tomos A35 Luxe is voorzien van vele luxe accessoires zoals een geveerde zadel voor extra rijgenot + elektrische start + gescheiden olie benzine systeem dus u kunt overal tanken waar u wilt want er gaat gewoon euro 95 in + stalen voormandje en stalen achterdrager + snelheidsmeter.
De Tomos heeft maar 2466 km gereden en is van bouwjaar 2010.
Deze brommer word afgeleverd met een grote servicebeurt en 3 maanden volledige garantie.

Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een nieuwe of 2e hands scooter of eventueel een opknappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.

Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een mooie en nette 2e hands scooter of een op knappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.

Als u een mooie en zeer nette snor Zip scooter zoekt dan is deze scooter het helemaal.
Deze gebruikte Piaggio Zip I-Get scooter kom je weinig tegen want deze scooter is een sport uitvoering in de kleur mat grijs en heeft maar 4482 km gereden en is van bouwjaar 08-2019 en uitgerust met originele kappen set wat inhoud dat de scooter ook nooit schade heeft gehad.
Wij hebben de scooter nieuw geleverd en altijd is de scooter bij ons in onderhoud geweest dus wij staan er volledig achter dat de lage kilometerstand klopt en dat de scooter nooit schade heeft gehad.
Deze scooter is voorzien van de nieuwste I-get euro-4  motorblok met volledige injectie, tevens heeft de Zip al van een hoog helder origineel Piaggio windscherm en de snelheid van de scooter is ook al aangepast naar 35 km/u wat wettelijk mag.

De prijs is inclusief een grote servicebeurt + tenaamstelling en 3 maanden volledige garantie.

Een super mooie en nette scooter. Deze scooter is van bouwjaar 06-2016 en heeft maar 1 eigenaar gehad. Tevens is deze scooter altijd bij ons in onderhoud geweest dus we kunnen u met 100% zekerheid zeggen dat deze scooter nog nooit schade he Lees meer
€1149
Mooie en nette elektrische scooter met maar  5500 km gereden en van bouwjaar 08-2015. Deze scooter heeft maar 1 eigenaar gehad en is geheel in nieuwstaat. Het is een degelijk elektrische scooter , zeer geschikt voor dagelijks gebruik door Lees meer
€1299
Sale
Een super mooie demo Ebretti 518 100% elektrische scooter. De scooter heeft maar 125 km gereden en alle papieren en gegevens zitten erbij. Deze scooter is zeer geschikt voor met z’n tweeën te toeren of voor woon – werk verkeer en de ko Lees meer
€3595 €1699
Een zeer nette Honda 150cc motorscooter met injectie. De motorscooter verkeerd echt in nieuwstaat en heeft maar 1390 km gereden en is van de 1e eigenaar. Het bouwjaar van de scooter is 04-2008 en altijd voor alles bij de dealer onderhouden Lees meer
€1495
Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een mooie en nette 2e hands scooter of een op knappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.
Een mooie en zeer nette 2e hands snor brommer ( geen helmplicht ) van het wereldmerk Tomos. Deze brommer is lekker compact en licht waardoor die zeer geliefd is. Deze Tomos A35 Luxe is voorzien van vele luxe accessoires zoals een geveerde z Lees meer
Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een nieuwe of 2e hands scooter of eventueel een opknappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.
Deze scooter is al verkocht maar zoekt u een mooie en nette 2e hands scooter of een op knappertje, geef ons dan even een belletje en u bent direct op de hoogte van wat er nog binnen komt of wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u een mooie en zeer nette snor Zip scooter zoekt dan is deze scooter het helemaal. Deze gebruikte Piaggio Zip I-Get scooter kom je weinig tegen want deze scooter is een sport uitvoering in de kleur mat grijs en heeft maar 4482 km gerede Lees meer

Een rijklare tweedehands scooter in goede staat kopen bij onze scooterzaak nabij Houten

Vanwege de hoge prijzen voor nieuwe scooters zijn er genoeg mensen die liever een gebruikte scooter kopen. Vaak is dit ook een uitstekend alternatief. In onze showroom vindt u ook alleen maar scooters die uitvoerig gecontroleerd zijn. Wanneer u een tweedehands scooter gaat kopen bij ons scooterbedrijf in de gemeente Houten, weet u dan ook zeker dat deze in goede staat is. Ze zijn volledig rijklaar, dus u kunt er direct mee wegrijden. Heeft u een voorkeur voor een specifiek merk? U kunt bij ons onder meer een gebruikte scooter kopen van de volgende merken:

• AGM

• Piaggio

• SYM

• Tomos

Eventuele mankementen aan uw scooter verhelpen wij graag

Heeft u ervoor gekozen een tweedehands scooter te kopen bij onze scooterzaak nabij Houten en vertoont deze mankementen? Dat is uiteraard erg vervelend. Gelukkig bent u van harte welkom voor een scooterreparatie bij onze werkplaats. Hierbij zorgen we dat alles weer werkt zoals het hoort en u dus weer snel op uw scooter zit. U ziet: bij ons kunt u meer dan alleen een nieuwe of gebruikte scooter kopen!

Bekijk de scooters in onze showroom

Wanneer u graag een tweedehands scooter wilt kopen, nodigen wij u graag uit bij onze showroom in ’t Goy, gemeente Houten. Hier bekijkt u de scooters op uw gemak voordat u besluit welke gebruikte scooter u gaat kopen. Heeft u vragen over de aankoop van een scooter of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.