Home/Een tweedehands scooter kopen in regio Houten

Scooter Factory is dé scooterzaak waar u moet zijn als u een tweedehands scooter wilt kopen in de omgeving van Houten. In onze showroom in ’t Goy vindt u namelijk diverse fraaie modellen die u ongetwijfeld aanspreken. Al deze scooters zijn in uitstekende conditie, zodat u zeker weet dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Ontdek dus gerust welke gebruikte scooters u zoal kunt kopen bij ons en zoek uw favoriete scooter uit!

VESPA PRIMAVERA TOURING SNORSCOOTER

€2350

  • Product details
  • Algemene informatie

Een super mooie Vespa Primavera Touring snorscooter die zeer luxe is uitgevoerd met een echt leer zadel + laag helder windscherm + digitaal dashboard + chrome klapdrager voor en achter enz.
De scooter heeft maar 1 eigenaar gehad en is van het jaar 2016 en heeft 25072 km gereden, de scooter heeft altijd binnen gestaan en dat is ook te zien aan de scooter want de scooter is echt in nieuwstaat en heeft geheel z'n originele lak dus ook nog nooit schade gehad.

De scooter is zowel in het motorblok als aan de buitenkant van de scooter super netje's.
De scooter heeft een grote servicebeurt gehad en word geleverd inclusief tenaamstelling en 3 maanden volledige garantie.

Een rijklare tweedehands scooter in goede staat kopen bij onze scooterzaak nabij Houten

Vanwege de hoge prijzen voor nieuwe scooters zijn er genoeg mensen die liever een gebruikte scooter kopen. Vaak is het kopen van een gebruikte scooter ook een uitstekend alternatief. In onze showroom vindt u ook alleen maar scooters die uitvoerig gecontroleerd zijn. Wanneer u een tweedehands scooter gaat kopen bij ons scooterbedrijf in de gemeente Houten, weet u dan ook zeker dat deze in goede staat is. De gebruikte scooter die u gaat kopen is volledig rijklaar, dus u kunt er direct mee wegrijden. Heeft u een voorkeur voor een specifiek merk? U kunt bij ons onder meer een gebruikte scooter kopen van de volgende merken:

  • AGM
  • Piaggio
  • SYM
  • Tomos

Eventuele mankementen aan uw scooter verhelpen wij graag

Heeft u ervoor gekozen een tweedehands scooter te kopen bij onze scooterzaak nabij Houten en vertoont deze mankementen? Dat is uiteraard erg vervelend. Gelukkig bent u van harte welkom voor een scooterreparatie bij onze werkplaats. Hierbij zorgen we dat alles weer werkt zoals het hoort en u dus weer snel op uw scooter zit. U ziet: bij ons kunt u meer dan alleen een nieuwe of gebruikte scooter kopen!

Bekijk de scooters in onze showroom

Wanneer u graag een tweedehands scooter wilt kopen, nodigen wij u graag uit bij onze showroom in ’t Goy, gemeente Houten. Hier bekijkt u de tweedehands scooter op uw gemak, voordat u besluit welke gebruikte scooter u gaat kopen bij ons in de omgeving van Houten. Heeft u vragen over de aankoop van een scooter of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.