Home/Een tweedehands scooter kopen in regio Houten

Scooter Factory is dé scooterzaak waar u moet zijn als u een tweedehands scooter wilt kopen in de omgeving van Houten. In onze showroom in ’t Goy vindt u namelijk diverse fraaie modellen die u ongetwijfeld aanspreken. Al deze scooters zijn in uitstekende conditie, zodat u zeker weet dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Ontdek dus gerust welke gebruikte scooters u zoal kunt kopen bij ons en zoek uw favoriete scooter uit!

Sym Fiddle 2 bromscooter

€1799

  • Product details
  • Algemene informatie

Als u op zoek bent naar een jong gebruikte A-merk scooter die zeer robuust is en wat er ook nog mooi uitziet dan is dit wellicht iets voor u.
Deze A-kwaliteit Sym Fiddle 2 scooter is niet van nieuw te onderscheiden en heeft maar 1714 km gereden. De scooter is nieuw geleverd aan de klant door ons op 05-2022 en in combinatie met de stoere mat zwarte kleur maakt dit een unieke scooter die we niet vaak gebruikt tegen komen.
De scooter is al voorzien van een schone euro-5 4-takt motorblok en is standaard al zeer luxe uitgevoerd met een start onderbreker onder het zadel + aluminium achterdrager + grote opberg ruimte onder het zadel + zij en midden standaard en ook is de scooter al aangepast naar 52 km/u wat wettelijk is toegestaan ( kost normaal € 175,- ).
De scooter word compleet geleverd met RDW rapport en alle papieren erbij zodat u weet dat alles klopt aan deze scooter.
Tevens zit bij de prijs in 3 maanden volledige garantie en word de scooter afgeleverd met een grote servicebeurt.

Een rijklare tweedehands scooter in goede staat kopen bij onze scooterzaak nabij Houten

Vanwege de hoge prijzen voor nieuwe scooters zijn er genoeg mensen die liever een gebruikte scooter kopen. Vaak is het kopen van een gebruikte scooter ook een uitstekend alternatief. In onze showroom vindt u ook alleen maar scooters die uitvoerig gecontroleerd zijn. Wanneer u een tweedehands scooter gaat kopen bij ons scooterbedrijf in de gemeente Houten, weet u dan ook zeker dat deze in goede staat is. De gebruikte scooter die u gaat kopen is volledig rijklaar, dus u kunt er direct mee wegrijden. Heeft u een voorkeur voor een specifiek merk? U kunt bij ons onder meer een gebruikte scooter kopen van de volgende merken:

  • AGM
  • Piaggio
  • SYM
  • Tomos

Eventuele mankementen aan uw scooter verhelpen wij graag

Heeft u ervoor gekozen een tweedehands scooter te kopen bij onze scooterzaak nabij Houten en vertoont deze mankementen? Dat is uiteraard erg vervelend. Gelukkig bent u van harte welkom voor een scooterreparatie bij onze werkplaats. Hierbij zorgen we dat alles weer werkt zoals het hoort en u dus weer snel op uw scooter zit. U ziet: bij ons kunt u meer dan alleen een nieuwe of gebruikte scooter kopen!

Bekijk de scooters in onze showroom

Wanneer u graag een tweedehands scooter wilt kopen, nodigen wij u graag uit bij onze showroom in ’t Goy, gemeente Houten. Hier bekijkt u de tweedehands scooter op uw gemak, voordat u besluit welke gebruikte scooter u gaat kopen bij ons in de omgeving van Houten. Heeft u vragen over de aankoop van een scooter of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.