Privéservice op afspraak

Custom Scooter Design

RDW-erkend bedrijf

Voor kwalitatieve bezorgscooters kunt u uitstekend terecht bij Scooter Factory in ’t Goy, niet ver van Houten. Al sinds 2001 bieden wij diverse scooters aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We regelen dan ook graag een geschikte bezorgscooter voor u, mocht hier behoefte aan zijn. Hierbij luisteren onze experts uiteraard goed naar uw wensen, zodat u de juiste bezorgscooters aanschaft voor uw bedrijf in regio Houten en Utrecht.

Interesse in onze scooters?

Bezoek de webshop

Hierom koopt u onze bezorgscooters in regio Houten

Steeds meer ondernemers schakelen over op bezorgscooters, omdat deze nu eenmaal praktischer zijn dan auto’s. Zeker in drukke steden is het eenvoudiger om van A naar B te gaan op een scooter. Bovendien ondervindt u minder problemen met parkeren. Daarbij zijn de bezorgscooters van onze scooterzaak in de buurt van Utrecht en Houten compact ingericht, maar beschikken ze toch over voldoende ruimte voor uw zendingen. Uw scooter uitrusten met een bezorgbox is ook zeker een optie; hierin staan uw wensen centraal. We zorgen er graag voor dat u over een perfect uitgeruste scooter voor zakelijke doeleinden beschikt, zodat u uw bezorgwerkzaamheden optimaal verricht.

Scooter Factory merken

Elektrische bezorgscooters zijn een optie

Wanneer u bezorgscooters bij ons scooterbedrijf in regio Utrecht en Houten aanschaft, heeft u zowel de keuze uit scooters op benzine als uit elektrische scooters. Als u veel waarde hecht aan het milieu, is het dus een uitstekende optie om te kiezen voor elektrische modellen. Over de mogelijkheden om elektrische bezorgscooters te kopen, ontdekt u uiteraard meer als u langskomt bij onze scooterzaak nabij Houten en Utrecht.

Vraag om advies op maat

Scooter Factory staat voor u klaar wanneer u een scooter wilt kopen. Heeft u interesse in de aanschaf van bezorgscooters voor uw onderneming in regio Houten en Utrecht? Maak dan gerust een afspraak bij onze showroom in ’t Goy om de mogelijkheden te bespreken. Als onderdeel van onze service geven we u graag advies op maat. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.

FAQ items aan het laden...