BTC Legend

€14991349

BTC Legend Euro4

Met zijn unieke design is deze scooter de opvolger van de `Grande Retro` modellen. De scooter is zeer luxe uitgerust met rubberen strips op voetplaat, unieke tellers met bol geslepen glas, speciale carterkapbescherming, USB aansluiting, rugsteun voor de achter passagier en aluminium 10 inch velgen . Met het brede chromen stuur en vele Chrome delen voel je je koning of koningin van de weg. Ervaar de Legend en je wilt nooit meer wat anders. Nu verkrijgbaar in een moderne Euro4 versie.

Deze scooter word geleverd een vernieuwde moderne Euro4 motorblok met elektrische brandstof inspuiting waardoor de scooter nog zuiniger is ( 1 L. OP 40 KM ) en de prestaties van het motorblok nog beter. Zelfs bij lage toeren beschik je over veel kracht. Onder alle omstandigheden presteert het motorblok dus uitmuntend en voldoet hij aan de nieuwste Euro 4 richtlijnen.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Leverbaar in 4 kleuren: Mat Titanium goud – crème wit -zwart glans – mat grijs

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.