Scooter Factory merken
Filter
Sort By
Merken
Sale
€2199 €2049
Sale
€2799 €2649
€2199 €2049
Sale

De Hanway RAW 50, een rebel uit de collectie. Een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt euro5 techniek is goed voor heerlijk cruisen en maakt ook lange ritten mogelijk. Dus pak je leren jack van de kapstok en enjoy the ride!

Het design

De Hanway RAW 50 ziet er om te beginnen heel stoer uit. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat het hier om een echte motorfiets gaat. Deze brommer is met name gericht op een persoon, maar er is ook gedacht aan ruimte voor een passagier. Er zijn namelijk uitklapbare voetsteps aanwezig zodat er ook iemand achterop mee kan. De achterschokbrekers zijn verstelbaar. Hierdoor kun je de veerdruk aanpassen en daarmee zelf bepalen hoe soepel de achterkant veert.

Tussen het stuur en het zadel bevindt zich een 12 liter grote brandstoftank. De combinatie tussen een grote tank en een zuinig motorblok zorgt ervoor dat je veel kilometers kunt afleggen zonder bij te hoeven tanken.wijzers is gedacht. De RAW 50 is voorzien van een led achterlicht en die gaan in feite nooit stuk en verbruiken bovendien minder energie.

Veiligheid en wegligging

De Haway RAW 50 heeft een voorwiel dat iets groter is dan het achterwiel. Het voorwiel is namelijk 18 inch en het achterwiel 16 inch groot. Voor de looks zijn grote wielen een pluspunt omdat het er stoer uitziet. De big wheels bieden ook een voordeel als het gaat om de wegligging. Het contactoppervlak tussen het wegdek en de banden is hierdoor groter. Daardoor heb je meer grip en dat draagt bij aan een betere verkeersveiligheid. De wielen zijn uitgevoerd met stalen spaken en het voorwiel is voorzien van een remschijf. Ook een remschijf draagt bij aan de veiligheid omdat je over meer remkracht beschikt.

50 cc en voetversnellingen

De RAW 50 van Hanway lijkt een heuse motorfiets maar is een 50 cc brommer welke is begrensd tot 45 km per uur ( evt. harder rijden is mogelijk ). Hij valt in de categorie brommer en daarvoor heb je dus geen motorrijbewijs nodig. In tegenstelling tot veel andere schakel brommers, kun je met de RAW 50 wél zelf schakelen. De Hanway RAW 50 heeft namelijk 4 voetversnellingen en daarmee kun je schakelen!

Zuinig motorblok

Het 4-takt EURO5 motorblok is betrouwbaar en erg zuinig. Het verbruik ligt rond de 1 op 50. Uiteraard is dit wel afhankelijk van hoe je schakelt, want dat beïnvloedt het brandstofverbruik. De CDI, welke de elektronisch ontsteking regelt, zorgt ervoor dat de prestaties te allen tijde optimaal blijven. Met een volle tank van 12 liter kun je dus ongeveer een afstand afleggen van 600 kilometer. Starten kan zowel met de kickstart als met een startknop, omdat de RAW50 ook voorzien is van een startmotor!

  • Klassieke bromfiets
  • Geschakelde transmissie met 4 versnellingen
  • Grote tank ( 12 liter )
  • Zuinige 4-takt motorblok ( 1 op 40 km )

Bij de RAW 50 zijn de kleuren Ivory en Dodger Blue aan het assortiment toegevoegd. Deze nieuwe kleuren zijn onderdeel van de Shadow Line. Deze bromfietsen zijn voorzien van een aantal zwarte accenten (uitlaat, koplamp en wielen) ook heeft de Shadow Line een bruin zadel. De prijzen voor de Shadow Line is € 100,- hoger dan de normaal Hanway Raw 50.

Leverbaar in 6 kleuren:

  • British Green
  • Ivory (Shadow Line)
  • Dodger Blue (Shadow Line)
  • Dull Black ( zwart glans )
  • Burgundy Red
  • Mat zwart

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN ZIJN € 199,- EN CONTAINERTOESLAG VAN € 65,- KOMEN ER NOG BIJ KWA KOSTEN.
DEZE BROMMER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€2799 €2649
Sale

Hanway Muscle 50 EURO5

De Hanway Muscle 50 word gezien op het nieuwe pareltje. Grote tank, trommelrem voor en achter met moderne 4-takt techniek technologie. Hij is stevig, van alle gemakken en luxe attributen voorzien, en dus zeer compleet uitgerust. Step up and enjoy life.

De Muscle is Gespierd

Hoe sneller een brommer kan, hoe steviger hij moet worden toch? Stel je eens voor dat je een motor neemt, en daar een bromfiets motorblok onder hangt… Dan krijg je toch een stevige machine, of niet? Dat hebben ze bij de Muscle 50 dus gedaan! De Hanway Muscle 50cc heeft nog 2 broertjes, namelijk een 125cc en een 150cc. Deze motoren zijn identiek aan de 50cc Muscle. Ze hebben dus de 150cc versie gepakt en daar een 50 cc motorblok onder gemonteerd. Het resultaat is dus een ijzersterke schakelbrommer die gebouwd is voor hoge snelheden. Vanuit de fabriek kan de 50 cc Hanway Muscle sneller dan 45 kilometer per uur rijden, maar in Nederland is dat niet toegestaan. Deze mooie retro schakelbrommer is daarom begrensd tot 45 km per uur. Dat hij voor hoge snelheden gebouwd is zie je terug aan de banden en remmen. De 17 inch wielen zijn namelijk beide uitgerust met een remschijf, en het voorwiel heeft zelfs voor een brommer een flink grote schijfrem. Aan remkracht heb je dus meer dan voldoende!

Chique caferacer

De Hanway Muscle is een chique caferacer. De term caferacer stamt uit de jaren ‘50 en kenmerkt zich door een eenpersoons zadel, een kleinere brandstoftank, en een sportuitlaat. In de jaren ‘50 waren er nog niet zo veel sportieve motoren dus ging men zelf aan de slag door een kleinere tank te monteren en andere onderdelen aan te passen waardoor de motor lichter en sneller werd. Qua looks voldoet deze schakelbrommer hier helemaal aan, alleen is het zadel bij deze 50 cc wel groot genoeg om iemand achterop mee te nemen, en zijn er ook duo voetsteps aanwezig voor de passagier. Waarschijnlijk rij je er vaak alleen op, maar mocht je toch iemand achterop willen meenemen, dan kan dat dus wel! Oldtimer met de techniek van nu.

Looks van een oldtimer maar verfijnd met moderne techniek

Het uiterlijk van een oldtimer en de techniek van nu, dat is een korte omschrijving van de Muscle. Als je goed naar de details kijkt dan zie je snel dat je veel brommer voor je geld krijgt. De afwerking is geweldig, en er is niet bespaard op de uitrusting. De flinke remmen, de sportieve uitlaat, en de digitale teller zijn enkele voorbeelden hiervan. Het motorblok kun je zowel met de kickstart starten als elektrisch. Het 4-takt motorblok is zuinig, efficiënt, en voldoet zelfs aan de strenge euro5 regels. Je kunt hem alleen kopen als schakelbrommer, dus 45 km per uur uitvoering waarbij je een helm moet dragen. Leverbaar in 2 kleur:  Mat Zwart of Zilver KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- DEZE BROMMER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.
€3798 €3429
Sale

Derbi Senda SM DRD Limited Edition
Deze oogverblindende stoere bromfiets met zijn moderne graphics is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De kompleet nieuw ontworpen cockpit kap geeft samen met het strakke nieuwe voorspatbord net die agressieve uitstraling, zet die cross helm maar op en bewijs dat jij die coole rijder bent.

Het perimetrisch-frame is slank, maar stevig, gemaakt van een hoogwaardig stalen dubbele buis. De voor en achterschijfremmen zorgen voor een efficiënt en nauwkeurig doseerbaar remsysteem.
De buitengewone efficiënte ophanging, bestaande uit een stalen swingarm achter gecombineerd met een mono-shock schokdemper welke een 182 mm veerweg toelaat en de hydraulische voorvering staan allemaal garant voor de absolute stabiliteit. Lange afstanden leg je uiterst comfortabel af op de vernieuwde buddyseat.

Met zijn uitzonderlijk design en uitstekende prestaties is de Senda DRD X-Treme 50 SM Limited Edition een absolute must-have voor de liefhebbers van schakelbrommers.
De Senda DRD X-Treme 50 SM Limited Edition is uitgebreid met:
‘Limited Edition’ Graphics
Verchroomde uitlaat
Carbon look
Handkappen set
Aluminium stuur

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE BROMMER IS INCL. 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

Sale
De Hanway RAW 50, een rebel uit de collectie. Een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt euro5 techniek is goed voor heerlijk cruisen en maakt ook lange ritten mogelijk. Dus pak je le Lees meer
€2199 €2049
Sale
Hanway Muscle 50 EURO5 De Hanway Muscle 50 word gezien op het nieuwe pareltje. Grote tank, trommelrem voor en achter met moderne 4-takt techniek technologie. Hij is stevig, van alle gemakken en luxe attributen voorzien, en dus zeer compleet Lees meer
€2799 €2649
Sale
Derbi Senda SM DRD Limited Edition Deze oogverblindende stoere bromfiets met zijn moderne graphics is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De kompleet nieuw ontworpen cockpit kap geeft samen met het strakke nieuwe voorspatbord net die Lees meer
€3798 €3429