Scooter Factory merken
Filter
Sort By
Merken
€1599 €1479
Sale

BTC Grande retro GT2 Euro4

De BTC Grande Retro’s zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Deze hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Deze BTC is ook ideaal voor twee personen. Standaard voorzien van een rugsteun met achterdrager en duo voetsteunen set zodat de duopassagier net zoveel kan genieten als de bestuurder. Nu verkrijgbaar in een moderne Euro4 versie.

Deze scooter word geleverd een vernieuwde moderne Euro4 motorblok met elektrische brandstof inspuiting waardoor de scooter nog zuiniger is ( 1 L. OP 40 KM ) en de prestaties van het motorblok nog beter. Zelfs bij lage toeren beschik je over veel kracht. Onder alle omstandigheden presteert het motorblok dus uitmuntend en voldoet hij aan de nieuwste Euro 4 richtlijnen.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Leverbaar in 2 kleuren: Zwart Glans – Mat Titanium Goud kleur

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€1299 €1249
Sale

BTC City scooter EURO5

Zoek je een stadsscooter die niet alleen goedkoop is in aanschaf maar ook in brandstofverbruik? Dan moet je de BTC City scooter kopen. Door zijn compacte design is hij enorm wendbaar en dat is een groot pluspunt voor in de stad.

Lekker wendbaar

Een groot pluspunt van de BTC City scooter is dat hij enorm wendbaar is. Dit is te danken aan het compacte design. De scooter beschikt namelijk over 10 inch wielen en heeft een lage opstap. Daarmee is hij zeer eenvoudig te besturen en kun je er gemakkelijk mee door kleine smalle straatjes manoeuvreren.

Het design

De BTC City scooter is een tijdloze scooter in een modern sportief jasje. Sommige scooters hebben de koplamp in het stuur zitten, maar BTC heeft ervoor gekozen om deze in de neus op te nemen. Hierdoor krijgt het stuur een extra sportief karakter. Ook de zijkant en achterkant hebben sportieve elementen meegekregen. De achterspoiler is er niet alleen voor de looks, maar heeft nog een praktische functie. De passagier achterop kan zich hieraan namelijk vasthouden. Losse voetsteps voor de passagier zijn niet aanwezig. Wel loopt het voetplateau verder door naar achter zodat deze alsnog gebruikt kan worden om de voeten op te plaatsen. Het zadel kun je omhoog klappen, wanneer je het slot ontgrendeld met de contactsleutel. Onder het zadel tref je namelijk niet alleen de tankdop maar ook een interessante bergruimte aan. De City scooter kun je kopen als snorscooter ( zonder helmplicht ) en als bromscooter maar dan ben je verplicht een helm te dragen. De helm kun je na de rit opbergen in de bergruimte onder het zadel. Erg praktisch dus.

Mooie kleuren

De BTC City scooter kopen in 3 mooie kleuren. Dit zijn de kleuren wit, zwart en mat bruin. Bij elke kleur kom je de opvallende rode accenten tegen waaronder de rode bies op het zadel. De kleur rood staat in het algemeen voor sportief en snelheid. In dit geval draagt het bij aan het sportieve karakter.

Goedkope scooter

Zoals je in het begin hebt kunnen lezen is de City scooter niet alleen een goedkope scooter in aanschaf maar is het brandstofverbruik ook lekker laag. De zuinige 4-takt motor kan namelijk een verbruik halen van 1 liter brandstof op 40 kilometer. Met de 5 liter grote tank kun je dus ongeveer 200 kilometer afleggen. Vooral binnen de stad betekenen dat veel ritjes. De BTC beschikt tevens over een kickstart en elektrische start. Je bent dus voorzien van alle gemakken.

Dashboard

Het dashboard van de City scooter is eenvoudig vormgegeven, maar herbergt wel alle belangrijke informatie die je nodig hebt. Denk daarbij aan een snelheidsmeter, een kilometerteller en een brandstofmeter. Ook zijn er verlichting indicatoren aanwezig waardoor je weet wanneer het grootlicht brandt of de knipperlichten knipperen.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. Wij zijn de enige officiële dealer van BTC scooters in de regio. Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen – De nieuwste software bezitten voor de scooters – De beste en snelste service en garantie afwikkeling. – Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft. Voordelen als u de scooter bij ons koopt: – Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat. – Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoudsplek omdat wij de klanten die bij ons kopen voorrang geven. – RDW erkend bedrijf. Leverbaar in 3 kleuren: Mat Titanium – Zwart glans of Wit glans. KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.
€1499 €1299
Sale

NU EEN MEGA AANBIEDING
BTC RIVA / FELICE EURO4 MET € 200,- KORTING EN EEN GRATIS ART4* GOEDGEKEURD U-SLOT.

BTC RIVA MET INJECTIE.
De BTC Riva is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Riva is verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering en word geleverd met een volledige injectie systeem EFI van het betrouwbare merk Delphi. Leverbaar in vele kleuren en zowel in glans als matte tinten. De Riva is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter – led a.licht – led dag rij verlichting voor en achter – led knipperlichten set – mooi strak dashboard – grote helmbak ruimte – handschoenen vak met ingebouwde usb aansluiting – duo voetsteunen set  en dubbele schokbrekers achter. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar voor deze populaire retroscooter.

Qua afmeting is de Riva een gemiddelde scooter. Dat maakt hem voor de meeste mensen goed geschikt. Het besturen gaat erg eenvoudig, zelfs in het drukke stadsverkeer. Wat het comfort betreft doe je ook een goede koop met deze Riva. De dubbele  achtervering is comfortabel net als het zadel. Niet alleen een mooie scooter om te zien, maar ook een fijne scooter om op te rijden.

De scooter word geleverd met de hoogste kwaliteit injectie systeem ( EFI Delfi injection ) wat zorgt dat de scooter nog zuiniger en schoner is en de prestaties van het motorblok nog beter. Zelfs bij lage toeren beschik je over veel kracht. Onder alle omstandigheden presteert het motorblok dus nog beter en is de scooter geheel klaar voor de toekomst.

Leverbaar in 7 kleuren: Zwart Glans – Titanium Goud ( mat bruin ) – Camelion kleur – Grijs Metallic – Donker Blauw Metallic – Mat Grijs en Nardo Grey ( grijs glans )

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van BTC scooters in de regio.
Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoudsplek omdat wij de klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– RDW erkend bedrijf.

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€1749 €1549
Sale

BTC Riva Luxury met injectie.
De BTC Riva / Felice Luxury is een prachtige zeer luxe uitgeruste scooter die van alle gemakken is voorzien.

Een completere scooter voor dit geld ga je zeker niet vinden. Als je alle extra’s bij een soortgelijke scooter bij elkaar optelt, ben je bij deze scooter vele honderden euro’s goedkoper uit. De extra opties die bij dit model standaard zijn, is een usb aansluiting, een sportief laag windscherm, een achter klapdrager, duo voetsteunen set voor de achter passagier, een val beugel set rondom, white wall banden, een luxe duo zadel, en aluminium voetplaten set, led knipperlichten en led dagrij verlichting voor en achter.
Het dashboard kent ook een rijke uitrusting. Naast een snelheidsmeter en brandstofmeter, is er ook een accumeter en een digitaal klokje aanwezig.
Heel veel extra’s dus!

De scooter word geleverd met de hoogste kwaliteit injectie systeem ( EFI Delfi injection ) wat zorgt dat de scooter nog zuiniger en schoner is en de prestaties van het motorblok nog beter. Zelfs bij lage toeren beschik je over veel kracht. Onder alle omstandigheden presteert het motorblok dus nog beter en is de scooter geheel klaar voor de toekomst.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van BTC scooters in de regio.
Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoudsplek omdat wij de klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– RDW erkend bedrijf.

Leverbaar in 2 kleuren: Mat Jeansblauw of Nardo Grey.
Alleen op de euro 4 scooter modellen zit een gratis art3* goedgekeurd u-slot.

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€1575 €1425
Sale

NU EEN MEGA AANBIEDING.
BTC RIVA / FELICE SPORT  EURO4 MET € 200,- KORTING EN EEN GRATIS ART4* GOEDGEKEURD U-SLOT

BTC Riva Sport met volledige injectie.
Zoek je een goedkope en sportieve retro scooter met een prachtig Italiaans design? Dan moet je de BTC Riva Sport kopen! Bovendien rijdt deze scooter heerlijk, is het zitcomfort erg goed, en is het brandstofverbruik lekker laag. Uiteraard is deze trendy scooter leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering en word geleverd met een volledige injectie EFI brandstof systeem van het betrouwbare merk Delphi.

Riva Sport
De Riva Sport heeft een prachtig Italiaans Vespa design met een sportief karakter. De sportieve elementen vind je terug in de multispaak velgen, de rechthoekige koplamp, de belijning, een led achterlicht, dubbele achter schokbreker set , duo voetensteps voor de achter passagier, usb aansluiting en de beschikbare stoere kleuren. Een ding staat vast, en dat is dat je met deze scooter alle aandacht trekt.
Het rijgedrag van de BTC Riva Sport is erg goed. De scooter laat zich eenvoudig besturen, en voelt zich ook in smalle straatjes goed thuis. Het voorwiel is voorzien van een remschijf waardoor je de Riva Sport snel weer tot stilstand brengt. Van een oneffen wegdek ondervind je weinig hinder, want de dubbele schokbreker set doen uitstekend hun werk en tevns is het zadel is van een stevig materiaal gemaakt, en dat biedt nog meer steun en comfort tijdens het rijden.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van BTC scooters in de regio.
Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoudsplek omdat wij de klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– RDW erkend bedrijf.

Leverbaar in 3 kleuren: Mat Grijs – Mat Camelion – Grijs Metallic ( Nardo Grey ).

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€2199 €2050
Sale

BTC E-Felice De BTC E-Felice lijkt erg op de populaire Vespa LX, maar is wel een stuk goedkoper! Dit is dan ook een ideale elektrische scooter voor weinig geld.

De BTC E-Felice is hét betaalbare alternatief voor een Vespa, en dat maakt de  een buitengewoon interessante optie voor wie een stijlvolle elektrische scooter wil rijden zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. De ontwerpers van BTC hebben bij het ontwikkelen van de E-Felice goed naar hun concurrenten van Vespa gekeken, en terecht! Vespa scooters zijn enorm populair vanwege hun trendy voorkomen. Helaas zijn de echte Vespa’s ook behoorlijk prijzig, maar een BTC E-Felice lost dat probleem in elk geval op. Vernieuwingen en luxe: Dankzij de verbeterde aluminium achterbrug heeft de BTC E-Felice elektrische scooter heeft een betere wegligging en daarnaast ook nog meer draagvermogen vanwege de dubbele achtervering. De scooter is ook voorzien van een zware 3000watt Bosch elektro motor + digitaal dashboard + zij en middenstandaard + uitneembare lithium accu 60volt 20 ampère + opbergruimte onder het zadel + klapdrager achterzijde + schijfremmen voor en achter. Dit geheel ziet er ook nog eens heel goed uit, wat wil je nog meer?
Modern en tijdloos Een scooter die zowel modern als tijdloos is? Dat lijkt met elkaar in tegenspraak. Toch ziet u direct wat er bedoeld wordt als u de BTC E-Felice Electric bekijkt. De stijlelementen die terug te vinden zijn in deze scooter zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor het allemaal precies past bij het totale plaatje. Opvallend, maar zeker niet too much.Robuuste elektrische scooter: Wie kiest voor een robuuste scooter waarmee het verkeer kan worden getrotseerd vindt in de BTC E-Felice de juiste scooter. Wielen van 10 inch en een ledig gewicht van 88 kilogram maken de E-Felice tot een sterk staaltje techniek. Vanzelfsprekend kunt u bij de E-Felice kiezen tussen een snoruitvoering ( 25 km/u ) en een bromuitvoering ( 45 km/u ); afhankelijk van de maximumsnelheid die u verkiest. De BTC E-Felice is leverbaar in de kleuren: - Grijs glans - Mat zwart De BTC E-Felice is leverbaar in de uitvoering:  - Snorscooter 25km (geen helmplicht) - Brommer 45km (helmplicht)

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- TIJDELIJK KOMT ER € 65.00 BIJ I.V.M. CONTAINERTOESLAG. DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

Technische gegevens:

Afmetingen: 1.900 x 690 x 1.135 mm Gewicht: 88 kg Motor type: Max. 3000W Accu: Lithium, 60v 20Ah Actieradius: 60 km* *Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h Laadtijd: Max. 6 uur Remmen voor: schijf Remmen achter: schijf Bandenmaat: 10 inch Uitvoering: 25 en 45 km/h
Sale
BTC Grande retro GT2 Euro4 De BTC Grande Retro’s zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Deze hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Deze BT Lees meer
€1599 €1479
Sale
BTC City scooter EURO5 Zoek je een stadsscooter die niet alleen goedkoop is in aanschaf maar ook in brandstofverbruik? Dan moet je de BTC City scooter kopen. Door zijn compacte design is hij enorm wendbaar en dat is een groot pluspunt Lees meer
€1299 €1249
Sale
NU EEN MEGA AANBIEDING BTC RIVA / FELICE EURO4 MET € 200,- KORTING EN EEN GRATIS ART4* GOEDGEKEURD U-SLOT. BTC RIVA MET INJECTIE. De BTC Riva is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Riva is verkrijgbaar Lees meer
€1499 €1299
Sale
BTC Riva Luxury met injectie.De BTC Riva / Felice Luxury is een prachtige zeer luxe uitgeruste scooter die van alle gemakken is voorzien. Een completere scooter voor dit geld ga je zeker niet vinden. Als je alle extra’s bij een soortgelij Lees meer
€1749 €1549
Sale
NU EEN MEGA AANBIEDING. BTC RIVA / FELICE SPORT  EURO4 MET € 200,- KORTING EN EEN GRATIS ART4* GOEDGEKEURD U-SLOT BTC Riva Sport met volledige injectie. Zoek je een goedkope en sportieve retro scooter met een prachtig Italiaans design? D Lees meer
€1575 €1425
Sale
BTC E-Felice De BTC E-Felice lijkt erg op de populaire Vespa LX, maar is wel een stuk goedkoper! Dit is dan ook een ideale elektrische scooter voor weinig geld. De BTC E-Felice is hét betaalbare alternatief voor een Vespa, en dat maakt de Lees meer
€2199 €2050