Scooter Factory merken
Filter
Sort By
Merken
Sale
Sym Orbit 3-image
€2049 €1925
Sale
Sym Fiddle 2 injectie-image
€2149 €1995
Sale
Sym Fiddle 4-image
€2499 €2299
Sale
Sym Mio 50i-image
€2399 €2275
Sale
Sym Jet 14-image
€2599 €2449
Sale
Sym Symphonie ST-image
€2299 €2099
Sale
Sym X-Pro-image
€2149 €2049
€2049 €1925
Sale
Sym Orbit 3-image
De sportieve, multifunctionele krachtpatser De SYM Orbit III EURO5 is de gloednieuwe versie uit de succesvolle Orbit-reeks. Met zijn stijlvolle, licht sportieve karakter en betaalbare prijs richt de Orbit III zich op de jongere generatie. Deze scooter heeft een eenvoudige, maar toch mooie en coole vormgeving die aangevuld wordt met stijlvolle graphics en kleuren. De Orbit III is comfortabel en heeft de betrouwbaarheid die je van SYM gewend bent. Nog beter De knipperlichten vooraan werden in het stuur geplaatst voor een betere zichtbaarheid. Kenmerkend zijn de krachtige 50cc EURO5 4-takt injectiemotor met veel koppel en een verbruik van 1 Liter op 50 km en de grote schijfrem in het voorwiel en met het hoog geplaatste zadel en een breed steunvlak voor de voeten heb je een unieke en comfortabele rijpositie. De scooter is ook voorzien van een ruime opbergruimte onder de buddyseat.

Veel opties beschikbaar:

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. Wij zijn de enige officiële dealer van SYM scooters in de regio. Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale Sym cursussen krijgen – Wij over de nieuwste software bezitten voor de scooters – De beste en snelste service en garantie afwikkeling. –  U bij ons 3 jaar garantie krijgt omdat wij officieel dealer zijn – Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft. Voordelen als u de scooter bij ons koopt: – Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat. – Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze vaste klanten die bij ons kopen voorrang geven. – We hebben voor onze vaste klanten altijd een leen fietsen klaar staan. – RDW erkend bedrijf. De Orbit III is verkrijgbaar in 3 kleuren: Blauw of Zwart of Grijs ( Nardo Grey )  KENTEKEN + RIJKLAAR MAAK KOSTEN EN CONTAINER TOESLAG KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 299,- DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE OF TOT 30.000 KM.
€2149 €1995
Sale
Sym Fiddle 2 injectie-image
ELEGANTIE EN KLASSE Hoe verpak je chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik? SYM Scooters geeft je het antwoord met de SYM Fiddle II. Een scooter met een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieën van nu. De Fiddle II is een absolute klasse scooter. Specificaties De SYM Fiddle II wordt geleverd met een krachtige EURO5 4-takt a-kwaliteit injectie motorblok wat maar 1 L. op 40 km verbruikt en met een grote heldere H4 koplamp voor goed zicht. De Fiddle II heeft een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen en een start onderbreker schakelaar. Deze scooter is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede. De SYM Fiddle II is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo nog meer jouw persoonlijke stijl aan deze scooter te geven. Ben je op zoek naar een A-kwaliteit merk scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou! Door zijn prachtige design en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een klasse scooter. De Fiddle II is leverbaar in 5 kleuren: Mat Zwart / Mat Blauw / Porsche Grijs / Rich Grey is ( Nardo Grey ) of Satijn Blauw.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. Wij zijn de enige officiële dealer van SYM scooters in de regio. Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale Sym cursussen krijgen – Wij over de nieuwste software bezitten voor de scooters – De beste en snelste service en garantie afwikkeling. –  U bij ons 3 jaar garantie krijgt omdat wij officieel dealer zijn – Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft. Voordelen als u de scooter bij ons koopt: – Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat. – Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze vaste klanten die bij ons kopen voorrang geven. – We hebben voor onze vaste klanten altijd een leen fietsen klaar staan. – RDW erkend bedrijf. KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- TIJDELIJK KOMT ER € 100,- CONTAINER TRANSPORT TOESLAG BIJ I.V.M. DE HOGE CONTAINERPRIJZEN. DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE OF TOT 30.000 KM
€2373 €2219
Sale
Sym Fiddle 2 + Pack Uitvoering-image

Elegantie & klasse

Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou! Door zijn prachtige design en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een klasse scooter. De Fiddle II + Pack is leverbaar in alle kleuren die leverbaar zijn van de Sym Fiddle 2 De SYM Fiddle II wordt geleverd met een krachtige en zeer zuinige EURO5 4-takt injectiemotor ( verbruik van maar 1 liter op 40 km ) en met een grote koplamp voor goed zicht. De Fiddle II heeft een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen en een start onderbreker schakelaar. Deze scooter is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede. De SYM Fiddle II is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo nog meer jouw persoonlijke stijl aan deze scooter te geven waaronder deze Pack uitvoering er 1 is. Naast de standaard Fiddle 2 uitvoering is er nu ook een extra uitgeruste Fiddle 2 met een Black pack of Clear pack. Dit geld voor alle kleuren waarin de Sym Fiddle 2 leverbaar is. De Black pack is uitgerust met de volgende accessoires:
  • Smoke kleur windscherm origineel van Sym
  • Zwart gepoedercoate klapdrager origineel van Sym
De Clear pack is uitgerust met de volgende accessoires:
  • Heldere kleur windscherm origineel van Sym
  • Chromen klapdrager origineel van Sym

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- TIJDELIJK KOMT ER € 100,- CONTAINER TRANSPORT TOESLAG BIJ I.V.M. DE HOGE CONTAINERPRIJZEN. INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE EN TOT 30.000 KM
€2499 €2299
Sale
Sym Fiddle 4-image

De SYM Fiddle IV is het perfecte voorbeeld van hoe je een klassiek design moet combineren met de technologische innovaties van vandaag.  Dat deze SYM scooter innovatief  is wordt bewezen door het Anti-lift motorophangingsysteem wat door de fabrikant is ontwikkeld. Dit systeem zorgt ervoor dat ongeacht of je nu optrekt of afremt het bodywork stabiel blijft. Hierdoor geniet je van een ultiem rijcomfort.

De Fiddle IV is standaard voorzien van LED-dagrijverlichtingUSB-aansluiting, een 6,2 liter grote benzinetank onder de treeplank en de tankdop is mooi weggewerkt achter een klepje. Tevens is deze Sym scooter zeer comfortabel voor zowel 1 als 2 personen en geeft hij voldoende beenruimte voor de bestuurder en passagier. De Sym Fiddle IV is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.
Specificaties: De SYM Fiddle 4 wordt geleverd met een digitaal dashboard + inklapbare voetsteunen voor de achterpassagier en LED-verlichting helemaal van deze tijd. Door het volledige injectie systeem heeft deze scooter een betere koude start en zorgt het voor een lager brandstofverbruik ( 1 liter op 45 km ).

Veel opties beschikbaar: Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Ben je op zoek naar een mooi afgewerkte scooter van super kwaliteit met de modernste techniek dan is de SYM Fiddle 4 echt iets voor jou! Door zijn prachtige Vespa style lijnen en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte gave scooter. De Fiddle 4 is leverbaar in 4 kleuren: Mat Zwart of Mat Blauw of  Nardo Grey of Petrol Groen. De Fiddle 4 is ook leverbaar in 125 cc motorscooter uitvoering. Wij zijn de enige officiële dealer van Sym scooters in de regio. Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen – De nieuwste software bezitten voor de scooters – De beste en snelste service en garantie afwikkeling. – Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft. Voordelen als u de scooter bij ons koopt: – Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat. – Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven. – Gratis leenfiets – RDW erkend bedrijf. KENTEKEN + CONTAINER EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 299,- DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.
€2399 €2275
Sale
Sym Mio 50i-image
De legendarische Mio in een nieuwe stijl De nieuwe SYM Mio is het symbool bij uitstek van vrijheid in de stad. De fantastische styling van deze scooter, zijn felle kleuren en zijn luxueuze vormen zorgen voor een tijdloze, maar toch heel herkenbare look. Deze scooter is perfect gevormd en vederlicht. Dankzij de pittige injectiemotor ben je de koning(in) van brede lanen en nauwe steegjes. Geslepen, charmant, rijkelijk uitgerust en toch toegankelijk: de nieuwe SYM Mio 50i symboliseert de ultieme stadsvrijheid. De Mio is het best verkochte SYM-model en is vanaf nu uitgerust met een injectiemotor. Daarmee wordt deze sympathieke stadsscooter nog zuiniger in verbruik ( 1 L op 40 km ) en grootser in prestaties. De geweldige inzetbaarheid blijft ongewijzigd. Voldoende opbergruimte, zijn speelse rijgedrag, het lage en comfortabele zadel waarop het ook voor een passagier aangenaam vertoeven is. Er bestaat dus geen reden om niet voor de Mio 50i te kiezen. De Mio 50i is verkrijgbaar in 4 kleuren: Matt Black of White/Black of Rich Grey / Black of Satin Submarine Bleu. Sinds 2004 is de Mio het meest verkochte SYM-model in Nederland. Onlangs is deze stadsscooter volledig vernieuwd en daardoor weer helemaal van deze tijd.  Naast de standaard Mio 50i zijn er de Mio 50i + Pack  en Mio 50i Premium. Deze 2 Mio-varianten zijn extra uitgerust met originele Sym accessoires. De Mio 50i + Pack en Mio 50i Premium zijn leverbaar in alle kleuren van de standaard Mio 50i. Klik op de naam van Mio 50i en u komt bij Sym op de site waar de scooters staan in alle 3 de uitvoeringen met alle foto’s en informatie. Mocht u nog vragen hebben of een keer langs willen komen in de showroom dan kunt u ons altijd bellen voor een afspraak. KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE OF TOT 30.000 KM.
€2599 €2449
Sale
Sym Jet 14-image

De stad is van jou met de Jet14 scooter. Deze tour scooter is volledig gericht op rijplezier. Je hebt nog nooit zo ontspannen gereden dankzij het comfortabele zadel en zijn fantastische wendbaarheid. Je zult evenveel van je toerritten genieten als van de files die je achter je laat.
Met de zeer betrouwbare en super zuinige injectie motor ( euro 5 ) heeft u veel vermogen voor weinig verbruik want de scooter rijdt met gemak 40 km op 1 liter benzine. 
Bij het ontwerp van de Jet 14 werd vooral aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Die is er gekomen in de vorm van:

- Vlakke voetplaat zodat je meer ruimte hebt om je voeten te laten rusten en een ergonomisch zadel om je rug te ontspannen.
- Licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar: leent zich perfect voor ritjes in de stad dankzij zijn 14 inch wielen en is gemakkelijk bestuurbaar omdat hij zo weinig weegt (119 kg).
- Extra anti diefstal start onderbreker onder het zadel 
- Grote opbergruimte: onder het zadel is voldoende ruimte om een integraalhelm en handschoenen in op te bergen en er is ook een verborgen haakje voor een jas of tas.

Wij zijn de enige officiële dealer van SYM scooters in de regio.
Wat inhoudt dat:
– Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– Gratis leenfiets
– RDW erkend bedrijf.

De SYM Jet14 is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.
Leverbaar in 3 kleuren:
Blauw Grijs of Mat Zwart of Rood

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE OF TOT 30.000 KM

€2299 €2099
Sale
Sym Symphonie ST-image

Symphony ST Euro4
De Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. De Symphony ST Euro4 voldoet aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Symphony ST Euro4 nog milieuvriendelijker.
De SYM Symphony ST wordt geleverd met een 792 mm hoge zadel en 16 inch wielen wat zorgt voor extra rijcomfort voor de bestuurder. Door zijn 7,5 liter brandstoftank is deze scooter ook nog eens geschikt voor het maken van langere afstanden. Het model heeft een aantal handige accessoires om je rijervaring te verhogen: een ruime opbergvak, startonderbreker, usb aansluiting en inklapbare voetsteuntjes.

Ben je op zoek naar een echte winnaar die geschikt is voor alle weg typen? Dan is de SYM Symphony ST echt iets voor jou! Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte kwaliteit scooter.
De Symphony ST is leverbaar in 4 kleuren: Donker Blauw, Zwart Glans met Zilver, Licht Bruin metallic , Matt Zilver.
De SYM Symphony ST is ook leverbaar in 125cc uitvoering.

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

€2149 €2049
Sale
Sym X-Pro-image
Veelzijdige bezorgscooter, De SYM X-Pro EURO 5 is multifunctioneel inzetbaar. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid koerst de X-Pro vliegensvlug door het drukke stadsverkeer. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties. De SYM X-pro is ontworpen aan de hand van Orbit II. De veranderingen zitten hem met name in het zadel van deze scooter waar een opbergruimte is ontstaan van 8,5 liter. De stalen voordrager en extra brede achterdrager voor montage van koffers / boxen zit word standaard geleverd op de Sym X-pro. De X-pro is voorzien van een volledige injectie motorblok wat veel betrouwbaarder is en extra zuinig is ( 1 op 40 km ) kwa verbruik. Tevens is de Sym X-pro voorzien van dubbele achter schokbreker set en een extra zware zij standaard + led verlichting en een digitaal dashboard waarmee de X-Pro maximaal is toegerust op zijn multifunctionele takenpakket. Zo is deze scooter een ideale partner voor bezorging / transporteren van goederen voor professionele gebruik. Bent u op zoek naar een kwaliteit scooter voor professioneel gebruik? Dan is de SYM X-Pro echt iets voor u! Met zijn enorme laadvermogen genereert u binnen de kortste keren uw gewenste winst. De X-Pro is leverbaar in Black en White.

Veel opties beschikbaar,

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren. Wij zijn de enige officiële dealer van SYM scooters in de regio: Wat inhoudt dat: – Onze monteurs speciale cursussen volgen – De nieuwste software bezitten voor de scooters – De beste en snelste service en garantie afwikkeling. – Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft. Voordelen als u de scooter bij ons koopt: – Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat. – Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven. – RDW erkend bedrijf. Leverbaar in 2 kleuren: Wit of Zwart KENTEKEN EN RIJKLAAR KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,- TIJDELIJK KOMT ER EEN CONTAINER TOESLAG NOG BIJ VAN € 100,-
Sale
Sym Orbit 3-image
De sportieve, multifunctionele krachtpatser De SYM Orbit III EURO5 is de gloednieuwe versie uit de succesvolle Orbit-reeks. Met zijn stijlvolle, licht sportieve karakter en betaalbare prijs richt de Orbit III zich op de jongere generatie. D Lees meer
€2049 €1925
Sale
Sym Fiddle 2 injectie-image
ELEGANTIE EN KLASSE Hoe verpak je chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik? SYM Scooters geeft je het antwoord met de SYM Fiddle II. Een scooter met een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieë Lees meer
€2149 €1995
Sale
Sym Fiddle 2 + Pack Uitvoering-image
Elegantie & klasse Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou! Door zijn prachtige design en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een klasse scooter. De Fi Lees meer
€2373 €2219
Sale
Sym Fiddle 4-image
De SYM Fiddle IV is het perfecte voorbeeld van hoe je een klassiek design moet combineren met de technologische innovaties van vandaag.  Dat deze SYM scooter innovatief  is wordt bewezen door het Anti-lift motorophangingsysteem wat doo Lees meer
€2499 €2299
Sale
Sym Mio 50i-image
De legendarische Mio in een nieuwe stijl De nieuwe SYM Mio is het symbool bij uitstek van vrijheid in de stad. De fantastische styling van deze scooter, zijn felle kleuren en zijn luxueuze vormen zorgen voor een tijdloze, maar toch heel her Lees meer
€2399 €2275
Sale
Sym Jet 14-image
De stad is van jou met de Jet14 scooter. Deze tour scooter is volledig gericht op rijplezier. Je hebt nog nooit zo ontspannen gereden dankzij het comfortabele zadel en zijn fantastische wendbaarheid. Je zult evenveel van je toerritten genie Lees meer
€2599 €2449
Sale
Sym Symphonie ST-image
Symphony ST Euro4 De Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal Lees meer
€2299 €2099
Sale
Sym X-Pro-image
Veelzijdige bezorgscooter, De SYM X-Pro EURO 5 is multifunctioneel inzetbaar. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid koerst de X-Pro vliegensvlug door het drukke stadsverkeer. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke toepassingen en Lees meer
€2149 €2049