Scooter Factory merken

ECOOTER ET2 ELEKTRISCHE SCOOTER

€1949 €1899

  • Product details
  • Algemene informatie

MAAK KENNIS MET DE ET2

Het nieuwste model van de Ecooter modellen. Met zijn budget vriendelijke prijs maakt de ET2 elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. De ET2 is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!
Bij het ontwerpen van de Ecooter ET2 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De ET2 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.
De Ecooter ET2 is een fijne, moderne scooter waarbij je zelfs een passagier achter mee kunt nemen. Zelfs met iemand achterop beschik je over zeer veel trekkracht.
De scooter is voorzien van volledige led verlichting en een groot lcd scherm als dashboard wat er extra chique uitziet.

ACTIERADIUS

De Ecooter ET2 heeft een actieradius tot wel 70 km op één lading! Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

ACCU TECHNOLOGIE

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. Ook het makkelijke aan deze scooter is dat de accu uitneembaar is.

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

Welke accu kies jij

Bij de Ecooter ET2 kunt u de keuze maken uit 2 verschillende accupacks. De accupack bepaalt het actieradius, dus hoeveel kilometer je kunt rijden. Standaard word de scooter geleverd met een 20 Ah lithium accu maar wilt u een zwaardere accu dan kan dat en krijgt u een 28 Ah lithium accu maar dan komt er € 300,- bij.

Wanneer je 25 kilometer per uur zou rijden, dan haalt u met de accu 20 Ah accu een afstand halen van 70 kilometer, met de 28 Ah zou dat 95 kilometer zijn.
In praktijk heeft de buitentemperatuur, het wegdek, de snelheid die je rijdt en het lichaamsgewicht invloed op hoeveel kilometer je kunt halen op een volle accu.

E-scooter leasen

Wil je een scooter leasen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kopen op afbetaling (leasen) is namelijk snel en eenvoudig te regelen via onze shop! Betaal het aankoopbedrag gespreid en rijdt deze prachtige e-scooter voor een paar tientjes per maand! Het enige wat je nog nodig hebt is een verzekering, slot, en eventueel een helm, en daar kun je ook bij ons voor terecht. Het alarmsysteem zit er al standaard op.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

De scooter is leverbaar in 3 kleuren: Mat Zwart of Grijs of Blauw Metallic.

KENTEKEN EN RIJKLAAR KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 2 JAAR OF 20.000 KM FABRIEKSGARANTIE.