Privéservice op afspraak

Custom Scooter Design

RDW-erkend bedrijf

Scooter Factory is hét adres waar u moet zijn als u een scooter wilt kopen in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Wij staan bekend als een betrouwbaar scooterbedrijf waar de klant centraal staat. Doordat onze werknemers goed luisteren naar uw wensen, weet u zeker dat u aan een passende scooter wordt geholpen.

Interesse in onze scooters?

Bezoek de webshop

Welk merk scooter wilt u kopen bij ons scooterbedrijf nabij Wijk bij Duurstede?

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende scooters. U kunt zowel nieuwe als tweedehands scooters kopen in onze showroom in ’t Goy, nabij Wijk bij Duurstede. Dankzij ons ruime aanbod is de kans groot dat u het model vindt dat het best bij u past. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk scooter dat u wilt kopen bij ons scooterbedrijf in de buurt van Wijk bij Duurstede? Filter dan op dit merk en u ziet precies welke modellen wij in ons assortiment hebben. Of u nu liever op een Kymco, een Piaggio Zip of een ander merk scooter rijdt, u heeft meer dan genoeg keuze.

Scooter Factory merken

Bekijk onze collectie online

Heeft u interesse in de aanschaf van een scooter? Laat u dan verrassen door het aanbod van onze scooterzaak. U bekijkt onze collectie op onze website, zodat u weet welke modellen we zoal aanbieden. Vervolgens bent u van harte welkom bij onze showroom in ’t Goy, niet ver van Wijk bij Duurstede, om uw scooter te kopen. Hierbij voorzien we u van een uitstekende service, zowel tijdens als na uw aankoop. Van het afstellen van de scooter tot schadeherstel; wij voeren het voor u uit. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23229994 of stuur een mail naar info@scooterfactory.nl.

FAQ items aan het laden...