AGM VX50i

€1899 €1699

  • Product details
  • Algemene informatie

Het klassieke en gracieuze voorkomen van de AGM VX-50i maken deze scooter tot een echte blikvanger. Leverbaar in 9 kleuren waarvan chique glanzende kleuren en in stoere matte tinten. Uiteraard is deze trendy scooter leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering en word geleverd met een volledige a-kwaliteit injectie EFI brandstof systeem van het betrouwbare merk Delphi.

De AGM VX50i is een zeer luxe afgewerkte scooter en daarmee een voorloper op z’n concurrenten want deze scooter heeft een meegespoten treeplank in de kleur van de scooter en met aluminium zwarte treeplank bescherm platen set + USB aansluiting + een luxe zadel met ruit stiksels + led knipperlichten voor en achter en led dagrijverlichting voor en achter geïntegreerd in de led knipperlichten + dubbele schokbreker set achter en uitklapbare duo-stepje’s voor de achter passagier + mooie diamant vorm velgen en een zwart afwerk randje om het voorspatbord, de A-kwaliteit motorblok met injectie zorgt voor veel koppel en trekkracht en een zuinig verbruik van maar 1 liter benzine op 40 km.

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van AGM scooters in de regio.
Wat inhoudt dat:
– Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– Gratis leenfiets
– RDW erkend bedrijf.

KENTEKEN EN RIJKLAAR KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.