Aprilia SXR

€2540 €2349

  • Product details
  • Algemene informatie

De Aprilia SXR 50 is een stadscooter die het comfort van de laatste generatie combineert met de brandstofefficiëntie en het pittige karakter van Aprilia. Dankzij zijn wendbaarheid, ongelooflijke wegligging en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding is het model ook geschikt voor echte woon / werk rijders. De dynamische en functionele Aprilia SXR 50 is klaar om elke straat in elke stad te veroveren.

De Aprilia wordt door Piaggio/Vespa geproduceerd en heeft het zelfde Euro5 I-get motorblok als de Vespa scooters.

Rijwielgedeelte

Op een Aprilia SXR 50 stappen betekent verzekerd zijn van een praktische en comfortabele rit en aandacht voor het detail. De hoogte van het zadel is lager dan gemiddeld (775 mm) en het heeft dubbel stiksel, is 850 mm lang en een stijl die je alleen maar uniek kunt noemen. Het 20 liter grote opbergvak onder het zadel kan makkelijk een helm, een tas en andere kleine spullen bevatten. De ruimte is verlicht en ook \\\\’s nachts gemakkelijk toegankelijk.

I-GET motor 50 cc

De SXR 50 cc heeft een 4-takt i-GET -motor met een maximumkoppel van 3,3 Nm bij 6250 tpm en een motorvermogen van 2,4 kW bij 7000 tpm. Het resultaat is een stille scooter met geweldige prestaties voor zijn klasse, lage emissies en een uitstekende brandstofefficiëntie (ongeveer 40 km/l).

Bijzonderheden

Geen enkele andere 50cc-scooter kan bogen op de kwaliteit en aandacht voor het detail waarmee de nieuwe SXR 50 is gebouwd. Zoals de lichtmetalen velgen van 12 inch met vijf spaken, het prominente voorspatbord en de glanzend grijze uitlaat.

Frame

Het frame is een robuuste enkele wiegconstructie van stalen buizen versterkt met elementen van geperst plaatstaal. Het resultaat is een unieke rijstabiliteit voor voertuigen van deze klasse, met een gevoel van absolute controle over de motorfiets.

Full-LED verlichting

Het verlichtingssysteem is het beste in de 50cc-klasse. De koplamp met twee LED-dagrijlichten staat borg voor altijd extreem goed zicht op de weg – vooral \\\\’s nachts. De grootlicht- en dimlichtfuncties verzekeren efficiëntie en een lange levensduur. Het achterlicht is tenslotte zowel boeiend als effectief dankzij het zowel boeiende als doeltreffende licht dat het voertuig in het verkeer onderscheidt.

Geavanceerde bediening

Het dashboard met LCD-scherm is zeer geavanceerd en intuïtief. Het is een waardevol hulpmiddel om de snelheid, het brandstofverbruik, de omgevingstemperatuur, de motortemperatuur, eventuele storingsindicaties en nog veel meer onder controle te houden. De scooter heeft tot slot een USB-aansluiting waarmee de rijder zijn apparaten kan opladen.

De scooter is leverbaar in 4 kleuren : Wit – Grijs – Mat Zwart of Rood

Veel opties beschikbaar

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– Leenfiets als u de scooter brengt voor reparatie.
– RDW erkend bedrijf.

KENTEKEN EN RIJKLAAR KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.