BTC E-FELICE Elektrische Scooter

€2199 €2050

  • Product details
  • Algemene informatie

BTC E-Felice

De BTC E-Felice lijkt erg op de populaire Vespa LX, maar is wel een stuk goedkoper! Dit is dan ook een ideale elektrische scooter voor weinig geld.

De BTC E-Felice is hét betaalbare alternatief voor een Vespa, en dat maakt de  een buitengewoon interessante optie voor wie een stijlvolle elektrische scooter wil rijden zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. De ontwerpers van BTC hebben bij het ontwikkelen van de E-Felice goed naar hun concurrenten van Vespa gekeken, en terecht! Vespa scooters zijn enorm populair vanwege hun trendy voorkomen. Helaas zijn de echte Vespa’s ook behoorlijk prijzig, maar een BTC E-Felice lost dat probleem in elk geval op.

Vernieuwingen en luxe:
Dankzij de verbeterde aluminium achterbrug heeft de BTC E-Felice elektrische scooter heeft een betere wegligging en daarnaast ook nog meer draagvermogen vanwege de dubbele achtervering.
De scooter is ook voorzien van een zware 3000watt Bosch elektro motor + digitaal dashboard + zij en middenstandaard + uitneembare lithium accu 60volt 20 ampère + opbergruimte onder het zadel + klapdrager achterzijde + schijfremmen voor en achter. Dit geheel ziet er ook nog eens heel goed uit, wat wil je nog meer?

Modern en tijdloos
Een scooter die zowel modern als tijdloos is? Dat lijkt met elkaar in tegenspraak. Toch ziet u direct wat er bedoeld wordt als u de BTC E-Felice Electric bekijkt. De stijlelementen die terug te vinden zijn in deze scooter zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor het allemaal precies past bij het totale plaatje. Opvallend, maar zeker niet too much.Robuuste elektrische scooter:
Wie kiest voor een robuuste scooter waarmee het verkeer kan worden getrotseerd vindt in de BTC E-Felice de juiste scooter. Wielen van 10 inch en een ledig gewicht van 88 kilogram maken de E-Felice tot een sterk staaltje techniek. Vanzelfsprekend kunt u bij de E-Felice kiezen tussen een snoruitvoering ( 25 km/u ) en een bromuitvoering ( 45 km/u ); afhankelijk van de maximumsnelheid die u verkiest.

De BTC E-Felice is leverbaar in de kleuren:
- Grijs glans
- Mat zwart

De BTC E-Felice is leverbaar in de uitvoering: 
- Snorscooter 25km (geen helmplicht)
- Brommer 45km (helmplicht)

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen bij aanschaf van uw scooter, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij
aan kettingsloten, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
TIJDELIJK KOMT ER € 65.00 BIJ I.V.M. CONTAINERTOESLAG.
DEZE SCOOTER IS INCL. 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

Technische gegevens:

Afmetingen: 1.900 x 690 x 1.135 mm
Gewicht: 88 kg
Motor type: Max. 3000W
Accu: Lithium, 60v 20Ah
Actieradius: 60 km*
*Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h
Laadtijd: Max. 6 uur
Remmen voor: schijf
Remmen achter: schijf
Bandenmaat: 10 inch
Uitvoering: 25 en 45 km/h