Hanway RAW 50

€2099 €1949

 • Product details
 • Algemene informatie

De Hanway RAW 50, een rebel uit de collectie. Een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt euro5 techniek is goed voor heerlijk cruisen en maakt ook lange ritten mogelijk. Dus pak je leren jack van de kapstok en enjoy the ride!

Het design

De Hanway RAW 50 ziet er om te beginnen heel stoer uit. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat het hier om een echte motorfiets gaat. Deze brommer is met name gericht op een persoon, maar er is ook gedacht aan ruimte voor een passagier. Er zijn namelijk uitklapbare voetsteps aanwezig zodat er ook iemand achterop mee kan. De achterschokbrekers zijn verstelbaar. Hierdoor kun je de veerdruk aanpassen en daarmee zelf bepalen hoe soepel de achterkant veert.

Tussen het stuur en het zadel bevindt zich een 12 liter grote brandstoftank. De combinatie tussen een grote tank en een zuinig motorblok zorgt ervoor dat je veel kilometers kunt afleggen zonder bij te hoeven tanken.wijzers is gedacht. De RAW 50 is voorzien van een led achterlicht en die gaan in feite nooit stuk en verbruiken bovendien minder energie.

Veiligheid en wegligging

De Haway RAW 50 heeft een voorwiel dat iets groter is dan het achterwiel. Het voorwiel is namelijk 18 inch en het achterwiel 16 inch groot. Voor de looks zijn grote wielen een pluspunt omdat het er stoer uitziet. De big wheels bieden ook een voordeel als het gaat om de wegligging. Het contactoppervlak tussen het wegdek en de banden is hierdoor groter. Daardoor heb je meer grip en dat draagt bij aan een betere verkeersveiligheid. De wielen zijn uitgevoerd met stalen spaken en het voorwiel is voorzien van een remschijf. Ook een remschijf draagt bij aan de veiligheid omdat je over meer remkracht beschikt.

50 cc en voetversnellingen

De RAW 50 van Hanway lijkt een heuse motorfiets maar is een 50 cc brommer welke is begrensd tot 45 km per uur ( evt. harder rijden is mogelijk ). Hij valt in de categorie brommer en daarvoor heb je dus geen motorrijbewijs nodig. In tegenstelling tot veel andere schakel brommers, kun je met de RAW 50 wél zelf schakelen. De Hanway RAW 50 heeft namelijk 4 voetversnellingen en daarmee kun je schakelen!

Zuinig motorblok

Het 4-takt EURO5 motorblok is betrouwbaar en erg zuinig. Het verbruik ligt rond de 1 op 50. Uiteraard is dit wel afhankelijk van hoe je schakelt, want dat beïnvloedt het brandstofverbruik. De CDI, welke de elektronisch ontsteking regelt, zorgt ervoor dat de prestaties te allen tijde optimaal blijven. Met een volle tank van 12 liter kun je dus ongeveer een afstand afleggen van 600 kilometer. Starten kan zowel met de kickstart als met een startknop, omdat de RAW50 ook voorzien is van een startmotor!

 • Klassieke bromfiets
 • Geschakelde transmissie met 4 versnellingen
 • Grote tank ( 12 liter )
 • Zuinige 4-takt motorblok ( 1 op 40 km )

Bij de RAW 50 zijn de kleuren Ivory en Dodger Blue aan het assortiment toegevoegd. Deze nieuwe kleuren zijn onderdeel van de Shadow Line. Deze bromfietsen zijn voorzien van een aantal zwarte accenten (uitlaat, koplamp en wielen) ook heeft de Shadow Line een bruin zadel. De prijzen voor de Shadow Line is € 100,- hoger dan de normaal Hanway Raw 50.

Leverbaar in 6 kleuren:

 • British Green
 • Ivory Zilver (Shadow Line)
 • Dodger Blue (Shadow Line)
 • Mat zwart ( Shadow Line )
 • Burgundy Red
 • Mat zwart

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN ZIJN € 199,- EN ZEE CONTAINERTOESLAG VAN € 65,- KOMEN ER NOG BIJ KWA KOSTEN.
DEZE BROMMER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.