Govecs Go S1.3 Elektrische Snor Scooter

€1799

  • Product details
  • Algemene informatie

Mooie en nette elektrische scooter met maar  5500 km gereden en van bouwjaar 08-2015.
Deze scooter heeft maar 1 eigenaar gehad en is geheel in nieuwstaat.
Het is een degelijk elektrische scooter , zeer geschikt voor dagelijks gebruik door zijn goede reikwijdte en lage gewicht .

De Covecs GO s 1.3 ! is een sportieve elektrische scooter van hoge kwaliteit die gemaakt word in Europa en kan concurreren met de populaire 50cc benzine scooters. Hij combineert lage verbruikskosten, weinig geluid en zero luchtverontreiniging met een sportief rijgedrag, snelle acceleratie, degelijke remmen en ruime actieradius. De Europees geproduceerde GO!S1.3 maakt gebruik van een lichte en compacte lithium batterij. Hierdoor weegt de S1.3 slechts 100kg.

De S1.3 wordt aangedreven door een geavanceerde borstelloze hoog rendement elektromotor en heeft een onderhoudsarme riemaandrijving. Deze combinatie zorgt ervoor dat de GOVECS elektrische scooter vrijwel geen geluid produceert. Door gebruik te maken van de ”economy” schakelaar kunt je kiezen voor een grotere actieradius, of voor sneller accelereren.

Het frame is exclusief ontworpen voor de S serie. Doordat het zwaartepunt extreem laag ligt en de elektromotor voor het achterwiel is geplaatst, heeft de ”S” een grote wendbaarheid en een geweldige wegligging. De uitgebreide digitale display op het dashboard informeert je over snelheid, accuspanning en andere actuele informatie. De scooter heeft een grote opberg ruimte onder het zadel wat zeer uniek is voor een elektrische scooter.

Opladen kan bij ieder standaard stopcontact met de ingebouwde lader. Al na een uur beschikt de accu over 80% van zijn capaciteit. De accu is getest en super goed bevonden. De actieradius van de 25 km/u uitvoering is 50-70 km als de scooter nieuw is en bij deze 2e hands scooter zou het ongeveer 30 – 50 km zijn.

Nieuw kost dit type scooter inclusief rijklaar / kenteken € 4400,- en nu maar € 1799,-
De prijs is inclusief een grote service / afleverbeurt en 3 maanden volledige garantie.