Hanway Muscle 50

€2799 €2649

  • Product details
  • Algemene informatie

Hanway Muscle 50 EURO5

De Hanway Muscle 50 word gezien op het nieuwe pareltje. Grote tank, trommelrem voor en achter met moderne 4-takt techniek technologie. Hij is stevig, van alle gemakken en luxe attributen voorzien, en dus zeer compleet uitgerust. Step up and enjoy life.

De Muscle is Gespierd

Hoe sneller een brommer kan, hoe steviger hij moet worden toch? Stel je eens voor dat je een motor neemt, en daar een bromfiets motorblok onder hangt… Dan krijg je toch een stevige machine, of niet? Dat hebben ze bij de Muscle 50 dus gedaan!

De Hanway Muscle 50cc heeft nog 2 broertjes, namelijk een 125cc en een 150cc. Deze motoren zijn identiek aan de 50cc Muscle. Ze hebben dus de 150cc versie gepakt en daar een 50 cc motorblok onder gemonteerd. Het resultaat is dus een ijzersterke schakelbrommer die gebouwd is voor hoge snelheden.

Vanuit de fabriek kan de 50 cc Hanway Muscle sneller dan 45 kilometer per uur rijden, maar in Nederland is dat niet toegestaan. Deze mooie retro schakelbrommer is daarom begrensd tot 45 km per uur.

Dat hij voor hoge snelheden gebouwd is zie je terug aan de banden en remmen. De 17 inch wielen zijn namelijk beide uitgerust met een remschijf, en het voorwiel heeft zelfs voor een brommer een flink grote schijfrem. Aan remkracht heb je dus meer dan voldoende!

Chique caferacer

De Hanway Muscle is een chique caferacer. De term caferacer stamt uit de jaren ‘50 en kenmerkt zich door een eenpersoons zadel, een kleinere brandstoftank, en een sportuitlaat. In de jaren ‘50 waren er nog niet zo veel sportieve motoren dus ging men zelf aan de slag door een kleinere tank te monteren en andere onderdelen aan te passen waardoor de motor lichter en sneller werd.

Qua looks voldoet deze schakelbrommer hier helemaal aan, alleen is het zadel bij deze 50 cc wel groot genoeg om iemand achterop mee te nemen, en zijn er ook duo voetsteps aanwezig voor de passagier. Waarschijnlijk rij je er vaak alleen op, maar mocht je toch iemand achterop willen meenemen, dan kan dat dus wel! Oldtimer met de techniek van nu.

Looks van een oldtimer maar verfijnd met moderne techniek

Het uiterlijk van een oldtimer en de techniek van nu, dat is een korte omschrijving van de Muscle. Als je goed naar de details kijkt dan zie je snel dat je veel brommer voor je geld krijgt. De afwerking is geweldig, en er is niet bespaard op de uitrusting. De flinke remmen, de sportieve uitlaat, en de digitale teller zijn enkele voorbeelden hiervan. Het motorblok kun je zowel met de kickstart starten als elektrisch. Het 4-takt motorblok is zuinig, efficiënt, en voldoet zelfs aan de strenge euro5 regels. Je kunt hem alleen kopen als schakelbrommer, dus 45 km per uur uitvoering waarbij je een helm moet dragen.

Leverbaar in 2 kleur:  Mat Zwart of Zilver

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE BROMMER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.