Peugeot Django Premium

€4014 €3775

  • Product details
  • Algemene informatie

Uitzonderlijk mooi, elegant en chique. Geen twijfel mogelijk, met de Peugeot Django scooter kun je voor komen rijden. Het retro-karakter van deze Peugeot scooter blijkt ook uit de mooie welvingen, geïnspireerd op de verfijnde lijnen van het klassieke Peugeot model S57C. Hoewel zijn looks trouw blijven aan het erfgoed van het merk, zit de Django boordevol moderne technologieën: LED-verlichting, een 12 volt oplaadaansluiting voor gadgets en een semi-digitaal dashboard met boordcomputer. Je begrijpt het al, dit is de scooter voor morgen met de finesse van toen. Dankzij de lage zithoogte en de ruime en vlakke vloerplaat van de Django rijdt hij comfortabel ongeacht de grootte van de rijder.

De Django Premium is het paradepaardje uit de stal van Peugeot met typische kenmerken van het origineel uit 1955. Toen al was Peugeot innovatief als Franse fabrikant op het gebied van twee- en vierwielers. Centraal bij alle creaties stond een fraai lijnenspel en innoverende techniek. Ruim 60 jaar later is dat nog altijd niet veranderd. De Django heeft een ontwerp met een knipoog naar het verleden, maar onder dat ontwerp zit moderne techniek dat voldoet aan de strengste eisen. Het gaat nog verder met zelfs LED-verlichting en een USB-aansluiting.

Is een standaard Django voor jou nog niet voldoende? Dan levert Peugeot de Django met een Premium Black Pack of Premium Clear Pack.

De Premium Black Pack bestaat uit de onderstaande accessoires:
– Helder hoog windscherm met zwart gepoedercoate beugel set
– Zwart gepoedercoate achter klapdrager
– Zwart gepoedercoate sierbeugel set voorzijde
– Zwart gepoedercoate sierbeugel set achterzijde

De Premium Clear Pack bestaat uit de onderstaande accessoires:
– Helder hoog windscherm met zwart gepoedercoate beugel set
– Chromen achter klapdrager
– Chromen sierbeugel set voorzijde
– Chromen sierbeugel set achterzijde

Alle kleuren Django scooters zijn eventueel uit te rusten met een Premium Black Pack of Premium Clear Pack

De Django Premium is leverbaar in 3 kleuren: milky White + whit Dragon Red of Satin Cherry Red of Pearly Black / Mad Black

KENTEKEN EN RIJKLAARMAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCL. 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE.