Sym X-Pro

€2149 €2049

  • Product details
  • Algemene informatie

Veelzijdige bezorgscooter,
De SYM X-Pro EURO 5 is multifunctioneel inzetbaar. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid koerst de X-Pro vliegensvlug door het drukke stadsverkeer. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties.

De SYM X-pro is ontworpen aan de hand van Orbit II. De veranderingen zitten hem met name in het zadel van deze scooter waar een opbergruimte is ontstaan van 8,5 liter. De stalen voordrager en extra brede achterdrager voor montage van koffers / boxen zit word standaard geleverd op de Sym X-pro. De X-pro is voorzien van een volledige injectie motorblok wat veel betrouwbaarder is en extra zuinig is ( 1 op 40 km ) kwa verbruik. Tevens is de Sym X-pro voorzien van dubbele achter schokbreker set en een extra zware zij standaard + led verlichting en een digitaal dashboard waarmee de X-Pro maximaal is toegerust op zijn multifunctionele takenpakket. Zo is deze scooter een ideale partner voor bezorging / transporteren van goederen voor professionele gebruik.

Bent u op zoek naar een kwaliteit scooter voor professioneel gebruik? Dan is de SYM X-Pro echt iets voor u! Met zijn enorme laadvermogen genereert u binnen de kortste keren uw gewenste winst. De X-Pro is leverbaar in Black en White.

Veel opties beschikbaar,

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van SYM scooters in de regio:

Wat inhoudt dat:
– Onze monteurs speciale cursussen volgen
– De nieuwste software bezitten voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– RDW erkend bedrijf.

Leverbaar in 2 kleuren: Wit of Zwart

KENTEKEN EN RIJKLAAR KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
TIJDELIJK KOMT ER EEN CONTAINER TOESLAG NOG BIJ VAN € 100,-